Compleet tuinonderhoud

Om het hele jaar door te genieten van uw tuin, is het van belang om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren. Wij zorgen er graag voor dat uw tuin er het hele jaar door er perfect en verzorgd uitziet tegen betaalbare prijzen. Als wij uw tuinonderhoud verzorgen houden wij uiteraard de tuin onkruidvrij, maar tuinonderhoud is veel meer dan dat zo snoeien wij de planten en heesters volgens de juiste snoeiwijze zodat deze optimaal kunnen groeien en bloeien. Ook houden wij uw gazon in topconditie door te maaien, verticuteren en bemesten. Als wij ziektes en plagen zien in de tuin kunnen wij dit ook bestrijden.

Beregening in de tuin

Om het beregeningssysteem optimaal te laten werken, lopen we de computer en sproeiers na en vervangen we indien nodig sproeiers of onderdelen. Wij zorgen ervoor dat de installatie op tijd functioneert zodat de tuin in topconditie blijft. Na het seizoen maken wij de installatie winterklaar zodat er geen schade kan ontstaan door vorst.

Bemesting

De planten en bomen halen hun energie uit de bodem. Daarom zorgen wij ervoor dat de bodem genoeg voeding bezit doormiddel van bemesting. Wij weten precies wat uw tuin nodig heeft om de hagen, struiken, bloemen, gazon, planten en bomen tot volle groei en bloei te laten komen.


Hoeveel onderhoud heeft uw tuin nodig

In overleg kunnen er afspraken gemaakt worden over de frequentie van het tuinonderhoud. De onderhoudsbeurten zijn grofweg te verdelen in 4 soorten

-Weekelijks
-Maandelijks
-De vier grote onderhoudsbeurten
-Op afroep basis


Tuinonderhoud snoeien Baarn
Tuinonderhoud Baarn
Tuinonderhoud Baarn